Volker Hinten Mindfulness

Mindfulness Holland

Eerstvolgende training start op 2 april 2023 in Castricum
( Mei vakantie vrij )

Volker Hinten Mindfulness trainingen
Lid VMBN Cat.1 - Reg Nr. 201134 -

 
 
VMBN Categorie 1
 
Mindfulness in Portugal , slapen onder Boeddha
Mindfulness in midden Portugal

Wil je een mindfulness training volgen in een inspirerende en uitdagende omgeving? Een training die intensief is? Een training waarbij je een langere tijd uit je dagelijkse omstandigheden bent, en tegelijkertijd helemaal in de training? Dan is het misschien een goed idee om de training in Portugal te volgen, midden in de natuur. Bij de stromende beek en haar watervallen, tussen de ruisende bomen, het geluid van uilen en de stilte die dit allemaal omvat. Op een Quinta waarbij een voormalige, verbouwde watermolen, je verblijf is. Voor de training krijg je een werkboek met theorie en opdrachten, plus de beschikking over audiomateriaal waarmee je, na de training, thuis verder kan oefenen.

 
Mindfulness in Portugal Deel gastenverblijf

De duur van het verblijf is in totaal 6 dagen. Daarbij is de dag van aankomst en de dag van vertrek inbegrepen. De training wordt gedurende 4 dagen gegeven in 2 dagelijkse blokken van 2.5 uur elk. De oorspronkelijke training en haar oefeningen worden nauwkeurig gevolgd. Je bent in wezen hele dagen bezig met meditatie, oefenen met (zelf) compassie, bewust handelen en spreken, ook tijdens het doen van enkele kleine huishoudelijke taken. Het is geen stilte -retraite, er zijn voldoende momenten voor uitwisselingen over de opgedane ervaringen. Ook de trainer zal deze dagen volledig beschikbaar blijven voor vragen of coaching aangaande de mindfulness oefeningen.
Hij traint samen met u.

Volker Hinten Mindfulness in Portugal zonsondergang

Vervoer naar en van de Quinta kan het best in overleg met de trainer.
Maximaal zes deelnemers kunnen per training meedoen, een minimum van vier deelnemers is noodzakelijk om de training doorgang te laten vinden.
De data van de trainingen zijn niet in het hoogseizoen of schoolvakanties. Mocht u belangstelling hebben voor deze training dan kan u dat doen via de aanmeldpagina. De trainer neemt dan contact met u op.
Kosten van de training € 350 ,- Bijdrage verblijf € 250,-
Verblijf wil zeggen dat je een slaapplaats hebt in een van de huisjes in een gedeeld slaapverblijf, maaltijden, halen -brengen station, en meehelpen met de dagelijkse HH doe dingen.