Volker Hinten
Mindfulness trainingen

Lid VMBN Cat.1
Reg NR. 201134

 

Mindfulness Holland

Eerstvolgende training start op 2 april 2023 in Castricum ( Mei vakantie vrij )

Mindfulness in Portugal , slapen onder Boeddha

Mindfulness in midden Portugal

Wil je een mindfulness training volgen in een inspirerende en uitdagende omgeving? Een training die intensief is? Een training waarbij je een langere tijd uit je dagelijkse omstandigheden bent, en tegelijkertijd helemaal in de training? Dan is het misschien een goed idee om de mindfulness training hier te volgen, midden in de natuur. Bij de stromende beek en haar watervallen, tussen de ruisende bomen, het geluid van uilen en de stilte die dit allemaal omvat. Als je dat wilt is het mogelijk de mindfulness training (NL) in het groene hart van Portugal te volgen, op een Quinta waarbij een voormalige, verbouwde watermolen, je verblijf is. Voor de traning krijg je een werkboek met theorie en opdrachten, plus de beschikking over audiomateriaal waarmee je, na de training, thuis verder kan oefenen.
Mindfulness in Portugal Deel gastenverblijf
De duur van het verblijf is in totaal 6 dagen. Daarbij is de dag van aankomst en de dag van vertrek inbegrepen. De training wordt gedurende 4 dagen gegeven in 2 dagelijkse blokken van 2.5 uur elk. De oorspronkelijke training en haar oefeningen worden nauwkeurig gevolgd. Je bent in wezen hele dagen bezig met meditatie, oefenen met (zelf) compassie, bewust handelen en spreken, ook tijdens het doen van enkele kleine huishoudelijke taken. Het is geen stilte -retraite, er zijn voldoende momenten voor uitwisselingen over de opgedane ervaringen. Ook de trainer zal deze dagen volledig beschikbaar blijven voor vragen of coaching aangaande de mindfulness oefeningen. Hij traint samen met u.
Volker Hinten Mindfulness in Portugal de huisjes
Vervoer naar en van de Quinta gaat als volgt;
Het snelste om daar te komen is met het vliegtuig naar Porto. Vandaar kunt u het best het OV nemen. Vanaf het vliegveld is er een rechtstreekse metro verbinding naar het station. U koopt een ticket naar de plaats Santa Comba Dao. Vanaf Porto neemt u de trein richting Lissabon, en stapt u uit in Pampilhosa. Daar stopt een half uur later het boemeltje naar Santa Comba Dao.
De trainer haalt u op met de auto vanaf het station Comba Dao.
Ook tijdens uw reis is de trainer telefonisch, of via het web te bereiken mochten zich onverwachte zaken ( vertragingen ) voordoen.
Volker Hinten Mindfulness in Portugal zonsondergang
 
Maximaal zes deelnemers kunnen per training meedoen, een minimum van vier deelnemers is noodzakelijk om de training doorgang te laten vinden.

De data van de trainingen zijn niet in het hoogseizoen of schoolvakanties. Mocht u belangstelling hebben voor deze training dan kan u dat doen via de aanmeldpagina. De trainer neemt dan contact met u op.

Kosten van de training € 350 ,-
Bijdrage verblijf € 250,-
Verblijf wil zeggen dat je een slaapplaats hebt in een van de huisjes in een gedeeld slaapverblijf, maaltijden, halen -brengen station, en meehelpen met de dagelijkse doe dingen.