Volker Hinten Mindfulness

Mindfulness Holland

Eerstvolgende training start op 11 maart 2024 in Castricum
(8 maandagavonden, 2e paasdag vrij)

Meditatie? Gewoon NU.

Volker Hinten Mindfulness trainingen
Lid VMBN Cat.1 - Reg Nr. 201134 -
St. Mindfulness register Nr. 20022

 
VMBN Categorie 1
 
Mindful bewegen en meditatie

Ben je op zoek naar een manier om je meditatiebeoefening te verdiepen en meer structuur te geven? Vanaf 12 september 2023 start onze wekelijkse mindfulness meditatie groep op de dinsdagavonden van 20.00 tot 21.00 uur in Castricum.

De groep is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Of je nu al bekend bent met meditatie en yoga, of juist een beginner bent die graag wilt kennismaken met deze praktijken en de filosofie erachter, je bent van harte welkom. De oefeningen en bewegingen zijn eenvoudig en toegankelijk, waardoor iedereen kan deelnemen, ongeacht fysieke beperkingen. Het enige wat je nodig hebt, is de intentie om met vriendelijke en bewuste aandacht te ontdekken wat er in jou leeft.


 

Wij leggen de nadruk op de verdieping van meditaties en bewust bewegen, zoals in de mindfulness-yoga wordt beoefend. Met als resultaat: bewustwording, je energiek voelen, loslaten en compassie voor je eigen proces. Je wordt begeleid door ervaren en gecertificeerde mindfulness docenten, Volker Hinten voor de meditaties en Haya Hinten voor de mindfulness yoga.

 
Tijden, locatie en kosten

Start:
Elke dinsdag tussen 20.00 en 21.00 uur.

Locatie:
Verlegde Overtoom 9, 1901 EX Castricum

Kosten:
120 euro voor 10 bijeenkomsten.
Proefles € 5,-
Losse lessen na proefles € 15

Materialen:
Yogamatje en meditatie kussen bij voorkeur zelf meenemen, er is materiaal om te lenen.